ONTMOETING MET TAN

"Wees de verandering die je wilt zien in deze wereld."

Brusselaar met een Vietnamese oorsprong. Is het om een keuken aan te bieden op het kruispunt van deze twee identiteiten dat Tan het concept van de Iki Salades ontwierp.

Gepassioneerd door reizen en nieuwsgierig naar culturele uitwisselingen, Tan waardeert momenten van ontmoeting en deling rond een heerlijke maaltijd. Zo lanceert en ontwikkelt hij in 2018 "Iki Salads", een neo-cantine die salades, soepen en andere gerechten met een Aziatisch tintje aanbiedt.

Zijn doel is om een gezonde en verfijnde keuken aan te bieden aan degenen die geen tijd hebben om voedsel te bereiden en degenen die aandacht besteden aan hun dieet, de gerechten die hij voorstelt zijn altijd net zo gezond en smakelijk als ze origineel zijn!

Waar ons vinden ?

  • Openingstijden

    MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG: 11:30 AM - 3:00 PM

    ZATERDAG & ZONDAG : GESLOTEN

Gelegen in het hart van Elsene in een levendige en trendy wijk van de Europese hoofdstad, nodigt Iki Salads u uit om een gezonde en verfijnde Euraziatische keuken te ontdekken!

Op het kruispunt tussen België en Vietnam worden onze gerechten met gastronomische smaken met liefde bereid uit verschillende kwaliteitsingrediënten.

Altijd getooid met zijn mooiste glimlach en zijn ontwikkelde gevoel van welkom, verwelkomt de chef-kok en oprichter van Iki, Tan, u met open armen in een gezellig en warm universum.

Bent u geïnteresseerd ?

Volg ons ook op :

Instagram

Iki

Een concept dat even lekker als warm is...

Ze praten over ons